Vlaknasti optički LED odašiljač za slanje podataka na veće udaljenosti

FDE854LBF je svjetlovodni odašiljač tvrtke OMC koji uključuje infracrvenu tehnologiju nove generacije i integriranu mikro-optiku za postizanje visokih razina povezane snage u svim standardnim veličinama optičkih vlakana.

Novi odašiljač optimiziran je za upotrebu sa sustavima optičkih staklenih vlakana, a zahvaljujući većim snagama pokretanja (do 30% povećanje u odnosu na prethodnu generaciju uređaja) i poboljšanoj dosljednosti od uređaja do uređaja, pruža daleko superiorne performanse, omogućujući slanje podataka na većoj udaljenosti – do kilometr dalje, ovisno o vrsti i veličini vlakana.

Daljnja prednost koju nudi veća pokretačka snaga FDE854LBF je njegova sposobnost da se koristi na do 30% nižim strujama za aplikacije koje ne zahtijevaju dodatnu pokretačku snagu. U velikoj instalaciji, na primjer, s 20.000 do 30.000 kanala, rezultirajuća ušteda energije može biti nekoliko kilovata, pomažući aplikaciji da zadovolji ekološke kriterije, a smanjuje potrebe za napajanjem i proizvodnju topline. Ova je značajka također vrlo korisna za aplikacije koje napajaju baterije iz baterija, obnovljivih izvora energije ili one u okruženju s ograničenim napajanjem. FDE854LBF može se isporučiti montirano u OMC-ov čitav niz spremnika industrijskih optičkih vlakana za isporuku kompletnih modula odašiljača.

Advert

ESD namještaj